Bestel uw fietskleding in onze webshop

Van Boxel Tweewielerspecialist in Galder, nabij Breda, biedt een ruim assortiment aan fietskleding die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Wij hebben vrijwel alles in ons assortiment wat u als fietsliefhebber nodig hebt om een onbezorgde fietsrit te maken. Met een ruim assortiment als het onze, is het haast onmogelijk om hier niet de juiste fietskleding te vinden. Daarnaast is onze kleding van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze jarenlang mee gaat. Zo profiteert u van kwaliteit en comfort.

De fietskleding in onze webshop is geschikt voor iedere fietsliefhebber

Bij ons vindt u fietskleding voor iedereen. Zowel dames en heren, als kinderen, kunnen in onze fietswinkel nabij Breda terecht. Fietskleding kan uw fietstocht maken of breken. Of u nu voor een korte rit gaat of voor een lange tocht door het bos, in onze webshop vindt u telkens geschikte fietskleding. Gaat u mountainbiken? Dan is het fijn om passende MTB-schoenen en -kleding aan te schaffen. In onze webshop vindt u echt alle fietskleding die voor u van pas komt als fietsliefhebber. Hierbij kunt u denken aan de volgende items:

Bestel alle items die u nodig heeft bij ons

Wilt u kwalitatieve fietskleding bestellen in onze webshop, of schaft u deze liever aan in onze winkel nabij Tilburg? U bent altijd welkom! Misschien heeft u wel vragen over ons en onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxel.eu.

Bekijk de fietsen Contact