Onderhoud in onze professionele werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij dan ook over een uitgebreid aanbod aan zeer specialistisch gereedschap. Onze werkbanken en speciale fietsstandaards zijn erop gericht om uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied.

Wij adviseren u minimaal één keer per jaar uw fiets te laten nakijken zodat u veel problemen en eventuele dure reparaties voorkomt. Uw racefiets en MTB houd U in topconditie met onze jaarlijkse Winterbeurt. Deze is in de wintermaanden extra voordelig geprijsd!!

Bedrijven: Bent u als bedrijf in het bezit van een ‘fietsenpark’ dan bent u qua onderhoud en speciaal transport aan het juiste adres.

Pit Stop: Uiteraard zijn onze medewerkers in de werkplaats altijd bereid om kleine aanpassingen en/of reparaties aan uw fiets direct te verhelpen. Lukt dit niet, dan hebben we meestal een vervangende (elektrische-) leenfiets die onze klanten gratis mogen gebruiken.

SMS-service: Wij sturen iedere klant gratis een SMS-je/e-mailtje als de gerepareerde fiets weer klaar staat!

Wij hebben een hele goede koffiemachine waar U altijd gratis een lekker bakkie koffie of thee kunt krijgen.

Of heeft U liever een heerlijke Cappuccino, Wiener-melange of een heuse “Chocomel Deluxe”, want dan kan natuurlijk ook!

A world of cycling knowledge

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg

Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center

Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk

Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten. Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen zij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn.

Bekijk de fietsen Contact