Fietsaccessoires en -onderdelen online bestellen

Van Boxel Tweewielerspecialist is dé plek waar u fietsaccessoires en -onderdelen online kunt kopen. Wij beschikken over een winkel van 1000m², maar wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken. Daarom hebben wij ons brede aanbod online geplaatst, zodat u te allen tijde fietsaccessoires en fietsonderdelen van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen wanneer u deze nodig heeft.

Ruim assortiment aan fietsaccessoires ook online te koop bij onze winkel nabij Breda

Van Boxel Tweewielerspecialist is hét adres voor de fietsliefhebber. Naast een ruim assortiment aan tweewielers, bieden wij namelijk ook een ruim assortiment aan accessoires. Zo bestaat ons online assortiment aan fietsaccessoires uit:

Een ruim assortiment aan fietsonderdelen die u online kunt bestellen

Als tweewielerspecialist weten wij precies waar u als fietsliefhebber behoefte aan hebt. Aan de hand hiervan hebben wij een breed aanbod aan fietsonderdelen samengesteld, die eenvoudig online te bestellen of in onze winkel in Galder, nabij Breda, te koop zijn. Dit zijn onderdelen en accessoires als:

Uw bestelling zo snel mogelijk in huis

Wanneer u nieuwe fietsaccessoires en fietsonderdelen online in onze webshop koopt, zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk bij u thuis in Breda heeft. Zo kunt u binnen de kortste keren gebruik maken van de fietsaccessoires wanneer u een stukje wilt gaan fietsen. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxel.eu. Wij vertellen u graag meer over de fietsaccessoires van onder andere Gazelle, Koga, Merida, Sparta en Giant die u online kunt kopen en wij voor u leveren in Breda en omgeving.

Bekijk de fietsen Contact